Presentació

El meu nom és Jaume Melendo, i sóc el fundador de la Tribu Urban Fitness.

L’esport sempre ha estat la meva passió, i el projecte de la meva vida sempre ha estat donar forma al gimnàs dels meus somnis. És per això que em vaig dedicar a llegir tot el que vaig trobar sobre fisiologia, biomecànica i nutrició, i a entrevistar-me amb els millors experts de casa i de fora  per aprendre d’ells.

Durant dos anys vaig viatjar a diferents països d’Europa i els Estats Units per conèixer les tecnologies fitness més punteres i provar tota mena de classes i formacions relacionades amb el fitness, i en aquest temps he conegut gent d’una qualitat humana extraordinària.

Com a resultat, he pogut reunir les màquines que millor s’adapten a la fisiologia de l’ésser humà i seleccionar l’oferta d’activitats dirigides més exitoses, però del que em sento més orgullós és, sense cap mena de dubte, de l’equip de professionals que han passat a formar part de la nostra petita família, i que al cap i a la fi, són els que marquen la diferència.

Jaume Melendo, CEO de la Tribu Urban Fitness

 

El nostre equip de Profesionals


Tots els professionals que conformen La Tribu tenen una amplia experiència en el seu àmbit de treball, fins i tot, molts d’ells/es estan resultant ser una referència a nivell nacional respecte la impartició de formacions a altres especialistes, el grau de coneixements del cos i de l’exercici físic… Però per formar part de La Tribu, no només cal tenir uns coneixements molt acurats de biomecànica, fisiologia, anatomia, nutrició etc… sinó que a més d’això, han de ser únics en l’atenció i l’excel·lència davant de tots vosaltres.

 

 marca  SERGIO GARCIA


25 Anys d’experiència com a entrenador personal. Ha entrenat triatletes, esportistes d’elit i amateurs (Va fer programes d’entrenament per “Epi”, quan entrenava a l’Arsenal i per la selecciò nacional junior d’esgrima, entre d’altres).  Tècnic en educaciò fisica especial, monitor de nataciò, spinning i crossfit i dietista enfocat a diferents esports i modalitats d’entrenament. 

 marca  ALBERTO GALLEGO


Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i Màster en Formació de Professorat de Secundària. Format en Tècniques d’Activació Muscular Jumpstart i en Reprocesing Soft Training – Mètode Hipopressius del Dr. M. Caufriez. Ex-jugador de futbol de Segona divisió B del F.C. Barcelona B i U.E. Figueres.

marca  NATALIE HERNÀNDEZ


Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Paris i Tècnic en Activitats dirigides en el món del fitness. Ha treballat com tècnic d’activitats dirigides en gimnasos d’elit i hotels de Barcelona i com a tècnic d’activitats esportives a la natura col·laborant amb diferents entitats de Cabrils.

marca  MÍRIAM CONTRERAS


Titulada en tècnic d’activitats dirigides per l’ANEF i activitats aquàtiques formada a la federació espanyola de natació. Ha treballat en gimnasos d’elit de Barcelona durant més de 4 anys. Ha completat triatlons i ha sigut jugador de futbol sala de Divisió d’Honor.

marca  MARTA DOMÍNGUEZ


Instructora de Txi –Kung Terapèutic per l’Associació Catalana de Chio Li Fut, Tai-Txi i Txi Kung. Monitora de Taiji Chuan formada amb Joan Prat, mestre 5é dan en Tai-Txi. Maestria en Reiki, mètode Usui Shiki Ryoho amb el mestre Paradharma Das a Barcelona.

marca  NORMA ROS


Ballarina, professora i coreògrafa de dansa contemporània i oriental, reflexòloga i mare. S’ha format en dansa contemporània a l’escola Varium de Barcelona i Epsedanse a Montpellier. Balla en les companyies Trànsit sota la direcció de Maria Rovira i Búbulus sota la direcció de Carles Salas. Ha col·laborat amb les companyies Comediants, Metros, La Paparra entre d’altres.

 marca  TERESA HERNÁNDEZ


Naturopata col·legiada, massatgista titulada en diferents disciplines, especialista en treball per a dones, actualment dirigeix quatre grups de dones amb treball de sòl pèlvic amb els mètodes hipopressius M. Caufriez, Blandine Calais (abdominals sense risc i periné) i Kegel.

 

 marca  JOHN GONZÁLEZ


Màster en preparació física y tecnificació d’esports col·lectius i individuals, llicenciat en CAFE per INEFC Barcelona. Preparador físic de La FD Gramanet.

 

 

 marca  MONTSE PEÑAMARIA


Tècnic Superior d’activitats físiques i esportives, quiromassatgista i coach esportiva.

Instructora titolada de Zumba, Aerobic, Step, GAC, SwchinnCycling.

Des del 2008 exercint com a monitora d’AADD i tècnic de sala de fitness en centres exclusius de Barcelona i Maresme.

 marca  ADRIÀ BARCELLS


Tècnic Superior en animació i activitats físiques esportives. Actualment està cursant el grau de Ciències d’Activitat Física i de l’Esport a la Universitat de Barcelona. Field Instructor de Tacfit i entrenador de Voleibol.

 

 marca  JUAN CARLOS


Tècnic Superior en animació i activitats físiques esportives. Actualment està cursant el grau de Ciències d’Activitat Física i de l’Esport a la Universitat de Barcelona. Field Instructor de Tacfit i entrenador de Voleibol.

 marca  CARINA ROLDAN


Professora de Hatha Yoga reconeguda per l’AEPY -Asociació Espanyola de Practicants de Ioga. Línia pedagògica de Nil Hautoff. Va iniciar la pràctica el 2007 per contrarrestar l’estrès i si s’ha convertit en estil de vida, font de saviesa, equilibri, felicitat i benestar.

També és Organizacional & Personal Coach de l’Institut Gestalt de Barcelona, acompanya als client en el seu desenvolupament i creixement personal.

Vine a descobrir la Tribu!