Tarifes

No només ens diferenciem per tenir unes instal·lacions dignes del millor centre d’entrenament personal si no que, a més, tenim unes quotes semblants a les dels poliesportius. Al mateix temps, facilitem les inscripcions del conjunt familiar de manera que quantes més persones us apunteu més reduïda serà la vostra quota mensual.

Tipus de Quotes (IVA inclòs)

COMPLETA 62 €


MIGDIA (12h-15h)


CAPS DE SETMANA


QUOTA OR (+67 anys)


FAMILIARS (+2)


FAMILIARS (+3)


MANTENIMENT


TRIMESTRAL (10% DESCOMPTE)


SEMESTRAL (15% DESCOMPTE)


ANUAL (20% DESCOMPTE)


ENTRADA INDIVIDUAL


10 ENTRADES INDIVIDUALS


20 ENTRADES INDIVIDUALS

62 €


35 €


29 €


37 €


58 €


54 €


12 €


167 €


316 €


595 €


12 €


100 €


180 €

Preus Serveis Adicionals

ENTRENAMENT PERSONAL


E. PERSONAL (10 sessions)


E. PERSONAL INICIACIÓ


ACTIVACIÓ MUSCULAR


A. MUSCULAR (5 sessions)


A. MUSCULAR (10 sessions)


MASSATGE DESCONTRACTURANT


MASSATGE RELAXANT


ESTUDI NUTRICIONAL ANTROPOMÉTRIC


ESTUDI METABÒLIC EN REPÒS


ESTUDI METABÒLIC EN ESFORÇ

45€


350€


50€


50€


225€


450€


50 €


50 €


80€


200€


 300€


 

 Matrícula

La matrícula serà de 50 €. En cas de que el soci es doni de baixa i vulgui tornar a donar-se d’alta, s’hauràn de tornar a abonar. Les entrades individuals no necessiten matrícula.

Serveis

A La Tribu Urban Fitness t’oferim un ample ventall de serveis per complementar el teu exercici amb altres tecnologies de la salut i el benestar, com assessorament nutricional, entrenaments orientats a enfortir la ment i diversos serveis de teràpies, des de les més físiques i conegudes, com l’activació muscular i el quiromassatge, a d’altres més emocionals i sensitives, com el coaching o el reiki

Activació Muscular

Les tècniques d’activació muscular (M.A.T) estan considerades com una de les eines més potents respecte la relació sistema neuromuscular i fitness. T’ajudarà a optimitzar el control i l’estabilitat de les articulacions eliminant les tensions anormals de la teva musculatura.

muscle-activation

Massatges

T’oferim tot un gran ventall de tècniques manuals perquè puguis relaxar el teu cos i la teva ment. Podràs trobar des d’un massatge relaxant per aquells moments que vulguis desconectar de tot, fins a un massatge descontracturant per treure’t de sobre aquelles tensions que s’acumulen derivades de l’estrés, l’ansietat i el dia a dia.

massage1

Entrenament Personal

El nostre equip d’entrenadors personals t’ajudarà a controlar i valorar les teves sessions d’entrenament. Planificar, programar, executar i avaluar seran les principals funcions a desenvolupar perquè puguis aconseguir els teus objectius en el mínim de temps possible.

shutterstock_50080222

Estudis nutricionals Antropomètrics

L’antropometria és la disciplina que Estudia el cos humà mitjançant mesures i avaluacions de la seva grandària, forma, proporcionalitat, composició, maduració biològica i funcions corporals amb la finalitat d’entendre els processos implicats en el creixement, l’exercici, la nutrició i el rendiment esportiu.

Mitjançant la nostra aparatologia de bioimpedància elèctrica tetrapolar més els mesuraments del perímetres aconseguim saber el teu percentatge de greix real i de massa muscular normal i el desitjable, a més del teu equilibri hidric i altres dades molt Importants per entendre el teu sistema d’alimentació idoni.

També podem fer una valoració de l’entorn anabòlic-catabòlic (Massa extra-cel·lular i cel·lular, mineral d’os…) Important per a poder prescriure el tipus d’activitat a desenvolupar.

Estudis metabòlics en repòs

La Calorimetria indirecta és un mètode d’estimació del consum energètic (No per la producció de calor directe). El que es busca és calcular el consum energètic en el nostre organisme així com els principis energètics (hidrats de carboni, lípids i proteïnes) que s’estan oxidant, tot això calculat mitjançant el coeficient respiratori d’intercanvi de gasos CO2 i O2, de forma directa i sense càlculs d’estimació.

Estudis metabòlics en esforç

L’estudi metabòlic en esforç és una mica més tècnic però va dirigit a tota persona amb la capacitat física suficient com per poder fer un esforç perllongat (amb prescripció mèdica). Prova obligada i vital per a tot esportista sobretot professional o aficionat que vulgui conèixer el seu consum oxidatiu i fer que el seu metabolisme funcioni de la forma mes òptima possible enfront d’un esforç físic.

metabolic