Espais i equipaments

Un ambient immillorable amb la millor maquinària fitness del planeta

Sala d’entrenament funcional

DF4D5E65-F4FB-4578-8598-8FA1D71DABE5

Disposem d’un nou espai completament equipat on es realitza un sistema d’entrenament funcional, dirigit al desenvolupament de les principals qualitats fisiològiques del practicant. La metodologia es fonamenta en la combinació aleatòria de quatre components, evitant la mecanització i la rutina, per tal d’obtenir un millorament de la resistència del sistema cardio-respiratori, muscular, força, flexibilitat, coordinació, i equilibri.

Sala de Càrdio

En aquesta sala podràs trobar les millors opcions per treballar el teu sistema caridiovascular: les Woodway Curve, les Cybex Arc Trainer, les Precor AMT i la Jacob’s Lader, entre d’altres.

La cinta Woodway Curve absorbeix el 90% de l’impacte, protegint així les articulacions, fins i tot en mode de carrera. Permet canvis de velocitat i com que té una pendent permanent, assegura un entrenament d’alta intensitat. Al no tenir motor, l’atleta arrossega la cinta, treballant els glutis, els femorals i els bessons més intensament que en una cinta de córrer motoritzada convencional. Als atletes els agrada córrer en aquesta màquina i els entrenadors dels grans equips esportius han anunciat que els seus jugadors utilitzen Woodway.

La Cybex Arc Trainer és una eina de precisió biomecànica única. El que fa la màquina és reconduir els vectors força típics de les el·líptiques convencionals, traient pressió als malucs i genolls. Gràcies als seus canvis d’inclinació i resistència es pot treballar tota la musculatura del tren inferior a elecció. A més a més, la despesa calòrica és considerable.

P1013693

La AMT, desenvolupada per Precor, és una nova categoria per l’entrenament cardiovascular. Al contrari, que altres màquines cardiovasculars, la AMT et permet realitzar diferents transicions entre moviments sense pulsar cap botó o canviar de programes, oferint-te un entrenament més motivador, variat i excitant. A més, tot això sense impacte per protegir les articulacions. Podràs entrenar més temps, més dur, més ràpid i amb millors resultats.

La Jacob’s Lader és un aparell de força/cardiovascular únic en el mercat molt útil perquè treballa tot el cos simultàniament. És un treball intensiu per el gluti i el cos superior que t’ajudarà a incrementar la agilitat, la potència, la coordinació i la resistència muscular i cardiovascular. El seu disseny patentat ofereix un entrenament completament integral en un angle de 40 graus, eliminant la càrrega lumbar i incrementant la càrrega muscular sobre tot el cos.

marpoLa Marpo Kinetics té la forma idònia per al treball funcional del cos superior, fàcil d’utilitzar i apte per a totes les edats i nivells de fitness. Aquest versàtil aparell té una corda “SENSE CAP” amb 7 nivells de resistència, que permeten un treball de força i cardiovascular, utilitzant només el cos superior. La torre adaptable permet treballar en tres posicions: vertical, horitzontal i 45 graus, activant tots els músculs del cos superior de forma fluida i desafiant.

És un aparell òptim per realitzar competicions de força. Com que és un treball molt intens,els participants es cansen molt en tan només un minut de temps si entrenen alta velocitat, el que converteix l’entrenament en una competició divertida.

La Plataforma Vibradora Medical Fitness Technology i la seva tecnologia patentada oscil.lant assegura la vibració més potent i segura del mercat. L’entrenament regular amb la nostra vibratòria, combinat amb programes de nutrició alleuja, redueix i, en molts casos, elimina la cel·lulitis, ajuda a la pèrdua de pes i tonifica les zones claus.

Finalment, amb la bicicleta d’entrenament oficial Tour de France, de Proform, tindràs la sensació d’estar a l’exterior, sense perdre el confort d’estar a La Tribu. Traça la teva ruta amb qualsevol part del món i la tecnologia iFit Live Powered by Google Maps descarregarà el mapa automàticament en la teva consola. El que vegis serà exactament el que sentis: qualsevol turó, qualsevol pla i qualsevol baixada, ja que la bicicleta Indoor ajusta automàticament la inclinació i la disminució per simular el terreny!

Amb la tecnologia iFit Live Powered by Google Maps es pot recórrer qualsevol part del món. No importa la ruta, ni el mapa, la bicicleta es mou per seguir el camí marcat.
Resistència al vent Intel·ligent, conexió per ipods, resistència magnètica silenciosa i un munt de programes. No la trobaràs a cap altre gimnàs del Maresme.


P1013767

Sala de Tonificació

A la Sala de tonificació pots treballar la força amb el sistema Nautilus One, el millor circuit de màquines dissenyades per treballar de manera eficient tots els grups musculars.

Les Nautilus ONE compten amb la millor biomecànica que existeix al mercat adaptant-se als vectors de força, el que assegura el menor impacte articular, amb una fricció mínima i la màxima eficàcia a l’hora de tonificar.

P1013758

A més de les Nautilus One t’oferim també una bona col·lecció de pesos lliures, bancs reclinables, creuaments de politges, smiths machines, pes lliure, kettlebells, bulgarian bags, cordes de saltar, rems, barres dominades, calaixos pliomètrics, anelles, rip 60, canelleres, sliding… Tot un ventall d’eines que t’ajudaran a aconseguir els teus objectius i que els trobaràs a la teva disposició.


P1013722

Sala Activitats UP

En aquesta sala podràs gaudir de les activitats dirigides més mogudes del centre. Aquest espai està habilitat amb una gran varietat de material funcional perquè puguis donar el màxim de tu mateix/a a cada classe. A més, la sala està adaptada amb un sistema de so digne de les millors discoteques perquè puguis escoltar tant als professors com la música en les millors condicions possibles i condicionada amb bona ventilació i lluminositat.


masterclass de zumba

Sala Activitats Down

En aquest racó de La Tribu Urban Fitness hi trobaràs les classes més calmades per treballar el cos i la ment de manera harmònica i relaxada, com per exemple les sessions de ioga, tai-txi, hipopressius… Un espai petit però acollidor on podràs connectar amb el teu interior.


Sala de cycling 2

Sala de Cycling

A la sala de Schwin Cycling trobaràs un total de 15 bicicletes amb les que podràs gaudir d’aquest esport sense els seus inconvenients. Les sessions de Cycling t’ajudaran a incrementar la teva despesa calòrica com cap altra activitat d’una manera segura i divertida. Gràcies a les sessions virtuals, podràs realitzar una sessió de Cycling adaptada a la teva condició física i a l’hora que vulguis sense la necessitat de que hi hagi un professor.


Vestuaris La Tribu

Vestuaris

Un dels espais més cuidats del centre perquè et sentis com a casa. Disposaràs de guixetes per deixar els teus objectes, dutxes amb aigua amb osmosi inversa, xampús i gels de bany, miralls de cos complet, tovalloletes desmaquillants, assecadors… En definitiva, tot el que necessites perquè puguis venir amb el mínim d’objectes possibles dins la teva bossa d’esport.


P1020858

Recepció

El primer lloc que et trobaràs quan entris per la porta de La Tribu Urban Fitness. Podràs trobar tota la informació referent al centre, les activitats, serveis i productes que oferim dins del gimnàs. Serà el punt que hauràs d’acudir per realitzar qualsevol tipus de gestió envers La Tribu Urban Fitness.


P1013688

Zona chill-out

En aquest racó podràs desconectar una estona de les teves activitats diàries i aprofitar per llegir la premsa, pendre un té o escoltar música relaxada.

Les nostres marques

Les millors marques de maquinària fitness.


 

Vine a descobrir la Tribu!